Informatie Balcazar

De Balcazar is één keer per maand een gezellige seniorennamiddag met koffie, taart, muziek en dans. In januari 2016 gaf organisator mmMechelen Feest de fakkel door aan het Sociaal Huis en kon het feest doorgaan voor de senioren in Den Abeel. Maar wegens groot succes is het Sociaal Huis genoodzaakt het feest terug te verhuizen naar het Cultuurcentrum. Vanaf 8 september 2016 gaat het feest dus daar door. Het Sociaal Huis doet dit in samenwerking met Radio Opsinjoor.

 

In 2004 begonnen in de nieuwe stadsfeestzaal, verhuisd naar het Cultuurcentrum in 2007 en afgelopen januari naar Den Abeel. Nu keert deze muziek- en dansnamiddag vanaf 8 september 2016 dus weer terug naar het Cultuurcentrum. Het Sociaal Huis werkt voortaan samen met Radio Opsinjoor.

 

Praktisch

De Balcazar zal niet meer elke eerste donderdag van de maand worden georganiseerd, omdat dat praktisch niet mogelijk was. Maar vanaf september 2017 zal dat wel weer elke eerste donderdag doorgaan.  

 

Het feest gaat door tussen 14 en 17 uur. De deuren zijn geopend vanaf 13.30 uur. De inkomkaarten worden verkocht aan € 6. Het stuk taart en koffie of thee zijn gratis. 

 

Muziek- en dansnamiddagen voor senioren met gelegenheid tot dansen. 

 

Kaarten kan men vanaf een maand op voorhand kopen, ter plaatse tijdens het feest in het Cultuurcentrum of bij Uit in Mechelen, Hallestraat 2-6, 2800 Mechelen.

Voor vragen en of reserveringen kunt u terecht op het telefoonnummer: 0499757203

 

 

Iedere maand kent Balcazar een succes van 300 bezoekers!

 

Tickets kunnen worden aangekocht: 

 

-             Ter plaatse op de Balcazar voor aanvang en na afloop van het feest kunt u voor de komende Balcazar aankopen. 

 

-             Via de website www.uitinmechelen.be 

De tickets worden online betaald met credit card en toegestuurd tot 7 dagen voor de activiteit plaatsvindt. Tickets gereserveerd minder dan 7 dagen voor de activiteit plaatsvindt, worden door de organisator afgehaald bij UiT in Mechelen.

 

-             Via de balie van UiT in Mechelen in de Hallestraat 2-4-6, 2800 Mechelen. De klant betaalt en ontvangt de tickets ter plaatse.

 

-             Via het call center via het nummer +32 (0)70 222 800.

Het telefonisch aankopen van tickets is mogelijk, mits onmiddellijke betaling d.w.z. dat de klant de kredietkaartgegevens telefonisch zal moeten doorgeven. 

 

Tickets worden toegestuurd bij reservatie tot 7 dagen voor de activiteit plaatsvindt. Tickets gereserveerd minder dan 7 dagen voor de activiteit, worden door de organisator afgehaald bij UiT in Mechelen.

 

In functie van een avondkassa haalt de organisator best op de dag van de voorstelling bij UiT in Mechelen een lijst van de gereserveerde tickets, alsook de geprinte en betaalde tickets en de tickets voor genodigden op.

 

 

 

Let op bij aankoop via Uit in Mechelen komt er per transactie (ongeacht het aantal tickets) steeds €2 transactiekost bij.